söndag 30 september 2007



Idag va det bandymatch...Filips första !Mycket spännande blev det först såg det ut som om dom skulle åka på storstryk,men efter att ha legat under med 2-6 så blev det helt plötsligt 6-6! matchen slutade alltså oavgjort och det va ett gäng glada och nöjda ungar som gick av plan.Nästa match är nästa helg .

När jag flyttade in i min lägenhet för ca 10 år sen så va jag så glad att det fanns en klädkammare ....nu 10 år senare så är jag inte lika glad för hur jag än fixar och donar så ser det ut som Beirut därinne!!! Nu har jag bestämt mig att i höst så måste jag fixa så att det blir bra! Får börja om helt från början tömma allt och köpa nya lådor så att det åtminstone blir enhetligt! Det ska bli kul men lite jobbigt! har börjat en del med att rensa i röran bland kläderna (kastat bort sånt som är "fuktskadat") Har även rensat lite hos Filip ,slängt ner lite leksaker i källaren bla.....fortsättning följer!Nu blir det en kopp te och lite söndagsvilning framför tvn.

lördag 29 september 2007

Regnig lördag!



Precis som jag önskade igår så blev det regn i dag! Satte fart i morse och plockade och donade och grejade och fejade......sen kom jag på att STOPP du behöver vila dig! Satte mig framför tvn och spelade Spyro på Playstation! (vaddå barnsligt? Jag är ju bara 44 så det så!)
Hela dan har jag längtat och väntat på lottoresultatet,av någon
anledning så hade jag fått för mig att det skulle smälla till ordentligt i dag......behöver väll knappast tala om hur det gick va?

Nu är det dax att förbereda oss för morgon dan.Filip ska spela sin första innebandy match! Så spännande.Så ni som var snälla och höll tummarna idag att det skulle bli lottovinst får gärna hålla tummarna för att Filips lag vinner i morgon!



fredag 28 september 2007

Fredag..............


nu är fredagen snart slut! Usch det kanske blir en kort helg...å jag som är i stort behov av en låååååång!I kväll har jag fixat med present och kort till en 6åring! Gud så kul det är att köpa tjejsaker (säger hon som bara är begåvad med söner)I paketet finns det ett bratzsmyckeskrin som jag hoppas att hon ska tycka om...
Hoppas att det regnar i morgon så att jag kan mysa inne och fixa.Kanske en liten konstig önskan men jag gillar faktiskt regn...och efter regn kommer det ju solsken !Håll alla tummar för att Bia och jag har lyckats pricka in rätt siffror på lotto i morgon,skulle verkligen behöva ett par miljoner för att fylla lite hål och till julklappar.Godnatt nu tar jag Martina Haag och går och lägger mig.

torsdag 27 september 2007

kort kväll IGEN!

Den här kvällen va i kortaste laget ! Klockan är redan halv 10 och jag har bara så mycket grejjer som jag måste göra......så jag tror att jag hoppar över alla måsten och hoppas på att helgen blir låååång! F...ast den är ju oxå fylld med en del måsten som present inköp,kalas,bandymatch ........Det är nog så att jag skulle behöva lite höstsemester!Fy vad tråkiga saker jag skrev om i kväll ! Men så måste det få bli ibland.......i morgon är en annan dag!GodNatt!

tror att jag skulle behöva ha en liten höstbjudning med massa vin......vem vill komma!`?

onsdag 26 september 2007

Redan onsdag!

Nu börjar veckan ta slut! Måndag och tisdag går i snigelfart sen säger det bara svisch så är det helg igen! I dag har vi haft utflykt på jobbet och gått låångt vilket känns i min fot i kväll!

Passade på att springa i affärer medans F hade bandyträning i dag ,Himla unge att slita och växa så tur att mamman fick lön i dag! Tog såklart en sväng in i Indiska oxå Ojoj vad mycket jag vill ha men jag va ståndaktig (men den här fina lycktan för endast 49,50 fick följa med hem!)....

Den här kvällen hade inte fler timmar än igår kan jag meddela!....

tisdag 25 september 2007

Kvällarna är för korta!


jag måste ha fel på klockorna här hemma för mina kvällar (och mornar) är på tok för korta!

har en massa grejjer som jag behöver och vill göra men hinner inte! I kväll har jag stekt pannkakor till Filips utflykt i morgon,gjort ett beställningskort,hjälpt till med läxor........nu så är jag trött men kom på att jag oxå ska ha matsäck i morgon så nu måste jag ut i köket och fixa något till mig oxå!!! Jag skulle som sagt behöva ett par extra timmar till på kvällen.....

Hade planerat att fortsätta med stämpelförvaringen i kväll men det får bli en annan kväll med flera timmar!

måndag 24 september 2007

Måndag...

I kväll har jag varit så duktig....har tänkt så länge att jag måste göra om min förvaring till mina omonterade stämplar,.Har hitintills förvarat dom i CDfodral men det ska man ju inte göra eftersom dom kan bli sabbade.Så nu har jag satt fart med att stämpla upp motiven och laminerat och skurit till lagom bitar som passar i fodralen (det är ok att sätta fast dom på lamineringsplast)Jag har nu gjort 48st!! och det är bara en fjärdedel av alla stämplar! Usch vågar inte tänka på hur mycket pengar jag har handlat stämplar för .....nu orkar jag inte mer så jag fortsätter i morgon(kanske även visar en bild på resultatet.

Har börjat att klura på vad jag ska hitta på för julklappar i år.Förra året blev det mycket ljus och tändsticksaskar Om någon har en ide så tipsa mig gärna!

Nu ska jag krypa till sängs med Martina Haag...(alltså inte med henne utan hennes bok)Om ni inte har läst hennes böcker så gör det!!!!

söndag 23 september 2007

I dag tog Filip och jag en höstpromenad i SOMMARVÄRMEN! Vi plockade kastanjer och nypon för att göra lite höstigt hemma.Den här ljusstaken köpte jag för en tia på Läkarmissionen i går.Perfekt att fylla med lite höstigt.


Oj !Jag tror att några tror att jag har blivit religös på gamla dar!!! Här är bla vad jag har gjort med andaktsboken! Rivit ur sidor helt brutalt och slagit in ljus!



Tre kort som ska levereras i morgon har jag fått klart..det tredje får ni inte se för fotot blev pissdåligt! Jag BEHÖVER en scanner (hoppas tomten hörde det där)














lördag 22 september 2007

Läkarmissonen.


I dag har Bia och jag gjort ett litet besök på Läkarmissonen, det fanns så mycket som jag gärna hade släpat hem. Gjorde en del fynd ,glasljustake,glaskål med lock,små hjärtformade formar (ska ej baka utan ska ha till ljus till jul) En gammal andaktsbok med skönskrift att pyssla med ,gamla noter,några böcker och en matta! Allt detta för 140kr!
Vi hittade en del fina glas till hyacinter men dom väntar vi med att köpa .
Planerade ju storstäd och rens i helgen ....men...helgen är ju inte slut än! MÅSTE även göra klart 2 kort som ska lämnas på måndag. Men nu ska jag dyka ner i godiskålen........

fredag 21 september 2007

Äntligen fredag!

Bilder från Botaniska trädgården i Göteborg. Dit skulle jag gärna återvända på våren ,det måste va otroligt vackert där då.

Så skönt att det äntligen är helg! I morgon ska jag sova länge.......I morgon ska Filip på kalas och då ska Bia och jag passa på att gå på Läkarmissonen och leta fynd!Det ser jag fram mot!
Ska nu sätta mig och beta av lite kort som är beställda så att jag kan sätta fart med julkorten, Herregud snart är det JUL!!!

tisdag 18 september 2007

Blä!!!!!!!!!


Vardagen är lite tung just nu! Fler Göteborgsresor skulle inte skada, !

söndag 16 september 2007

Tillbaka från Göteborg!




Wow vilken helg det har varit! Efter att ha landat på Landvetter så tog vi flygbussen till Stan ....Lena kollar vilken spårvagn vi ska ta ......
På lördagen så tog vi spårvagnen till stan och sprang runt i lite affärer.Hittade Balders Hage och herregud så mycket fint jag hittade.....kan inte visa bilder eftersom dom flesta av inköpen är presenter . Sen åt vi en god lunch (inte bara muffins!)
Sen va det då dax att gå till mässan och där kunde man ju handla ihjäl sig! (nu är jag fattig!!!)
I morgon berättar jag mer............nu ska jag sova (man blir trött av att shoppa)

torsdag 13 september 2007

Packar-----

Packar ....för i morgon flyger jag till Göteborg för att gå på MÄSSAN !Ska bli så kul och skönt att få en liten semester ! Ska tillbringa kvällen med lite städning och kurering för jag känner mig tyvär inte riktigt frisk än! Trevlig helg (återkommer på söndag med bild på alla inköp=)



P.s Åsa om du tittar in här .....jag kan fortfarande inte komentera i din blogg!!!#####
Dina" biljetter" är urballa!

tisdag 11 september 2007

Snoret börjar ge sig av.........................






Mår mycket bättre i dag ! Titta vad vi har fått.....en platt tv!! Nu är den stora klumpen ett minne blott (ljög lite för den står nu i Filips rum)
Ett kort hann jag med idag.Det ska jag ge till Lenas mamma som tack för att jag får bo hos henne under mässhelgen!
Så här höstigt ser det ut utanför min balkong......meningen va att jag skulle fota en hare som satt bredvid buskarna ,men han hann ju stick i väg innan jag hittade kameran! Vi har flera harar som skuttar omkring här och i går kom det tom en räv spatserande!

måndag 10 september 2007

Måndag och mer snor!!!




Ja det blev ju inget jobba för mig idag!Har inte gjort många knop ,vilat och gjort 2kort.


Ett är till en vän som fyller år i helgen, men hon har inte hittat hit än så jag kan lägga ut det här.


I dag ska jag äntligen få en" platt tv"! Ville ju helst ha en vit men den va tydligen lite för dyr....så det får duga med en svart (jag får den ju så jag gnäller inte .....finns inte en chans i världen att jag skulle kunna köpa en själv!) Nu måste jag röjja lite i Filips rum så att han kan få den gamla tvn.Vilket lyx det blir, 3 tvapparater och vi behöver inte slåss om vilket program som ska vara på! (läs mamman behöver inte slåss för att få titta på tv....)

söndag 9 september 2007

Snorig söndag........







Ja inte sjutton blir jag bättre! Snorig som bara den,.I dag har jag iallafall tagit mig upp till centrum eftersom mina barn inte kan gå barfota.....när man ska köpa skor så upptäcker man att dom börjar bli stora .Köpte ett par i st 34 och ett par i.......44!!!!!!!!



Resten av dagen har jag tillbringat i soffan och små korta stunder vid strykbrädan,



Gjorde bara 2 kort i gårkväll så jag borde sätta mig en stund i kväll oxå,vi får se om jag orkar!

lördag 8 september 2007

Regnig lördag!
















Att regnet öser ner det gör inte mig något....eftersom jag har apont i huvudet,halsen och nyser med en minutsmellanrum! Här hemma råder fullständig kaos vilket jag försöker göra något åt sakta men säkert!Hoppas att jag ska orka och hinna stämpla lite i kväll med mina nya fina hänglar stämplar!Men nu ska jag ta tag i kaoset...........

fredag 7 september 2007

Äntligen ström..........

Som en liten käck avslutning på veckan så blev vi strömlösa i kväll! Precis när jag satte stekpannan på spisen så slocknade ALLT! Fick ringa juoren och sen fick vi vackert sitta och vänta till 21,45 innan dom kom.Det fick bli filmjölk och en påse ostbågar till middag.....Det är vid sånna här tillfällen man fattar hur mycket tv och data betyder hos oss.(lite hemskt)Jag hade stora planer för kvällen så som tvättning och dammsugning (så nu vet ni vad jag ska göra i morgon)Jag har ju inte ens kunnat pyssla med mina nya hänglar...Nu ska jag ägna mig åt sängen och en god bok!

torsdag 6 september 2007

Stress.....

Det har varit lite stress här i 2dagar! Bandyträningar,föräldrarmöte,kortbeställningar! ComHem har jävlats med mig..... i 2dagar har jag varit utan telefon ,den blev fixad i dag!Vilken himla tur att det är fredag i morgon (så att jag kan städa lite å så) . Återkommer ev i morgon med ett roligare inlägg om jag har tid!

tisdag 4 september 2007

pyssla,pyssla.......




I dag när jag kom till lärarummet så var min kortkorg nästan tom!!!! Jättekul,så nu har jag satt fart med att tillverka fler.Fick även 4st beställningar! Vad jag mötes mer av va en gladbloggpensionär! Det va kul att se dig idag (och god tårta va det med!)Nu ska jag sätta mig och skapa (tvätten,disken....får vänta ,möjligtvis att jag kanske ska se till att Filip hamnar i säng..)


måndag 3 september 2007

Kreativ röra...............

Fy vad kämpigt det va att kliva upp i morse.....kaos blev det men vi hann iallafall!
Kortförsäljningen gick bra i dag så jag ska fixa lite fler i kväll.Alla pengar går till mässan.(för er som undrar så åker jag till Göteborg 14september för att gå på stämpel&scrapmässa)
Sen är det ju symässa i november oxå....mycket kort måste jag sälja innan dess! Nu ska jag placera rumpan på pysselstolen. Go kväll!

söndag 2 september 2007

Söndag kväll..............


Nu så har den här helgen också gått i en rasande fart....Har tillbringat dagen hos mina föräldrar ,satt upp deras gardiner och rotat i skåp efter fynd! Hittade bla en sån där tång som man krusar örngotten med så här ska krusas! Kvällen har jag tillbringat vid pysselbordet och skapat kort. Plockar med en del till jobbet i morgon och hoppas få att få lite sålt. Nu är det bara 2veckor kvar till mässan och jag behöver PENGAR!!!!!!!


Här är ett bildbevis på att datortid och matlagning kan vara svårt att kombinera! Så tokigt det kan bli...........


lördag 1 september 2007

Lördag kväll..........


I dag har jag varit på Tenstamarknad och tittat på barn från skolan som dansade.
Dom var jättesöta och duktiga.
Marknaden var välbesökt så att det va lite jobbigt trångt,Kompisen
Lena va med ,tänkte att hon skulle få en lite mångkulturell upplevelse!
Baklava till eftermiddags kaffet inhandlades och avnjöts i hennes trädgård. Nu ska jag dyka ner i godisskålen!!!!