tisdag 26 maj 2009

Nu så.....

........börjar det bli klart i pyssellokalen! Väggar och golv är färdiga och sakta men säkert så börjar det komma upp grejjer på väggarna , möbler hitta rätt plats och vi piffar lite här och där! Lite får ni se.
Piffat i det lilla lilla köket ....som går i rött och vitt .
Hyllor för papper har sats upp på väggarna (3st saknas , slut på Ikea TYPISKT!)
Visar fler bilder lite senare .
Vi räknar med att det ska bli klart till 6juni då vi tänkte ha lite öppet hus ,... ni kommer väl?
Det blir verkligen långt mellan mina inlägg men snart så börjar semestern (16juni) och då ska nog tiden räcka till ,till lite tätare inlägg . Är urdålig på att kommentera hos andra just nu ..förlåt...
Ska bli sååååå skönt med semester , Tur att jag jobbar i skolan så att semestern är lååånnnngggg!!
Ha det bra!!!

söndag 17 maj 2009

Grattis Norge!

Visst var det väl rätt låt som vann? Gullig kille och gullig låt!

Ja det blir långa bloggpausar för min del ....har tusen andra saker att göra plus att min egen dator fortfarande är sten död ! har inte riktigt haft tid medatt fixa den. Lånar Filips en stund varje kväll och det räcker faktiskt för mig just nu .
Vilket härligt väder vi har haft i dag men tro inte att jag har legat och latat mig i solen !
Morgonen började med ett besök på en bakluckeloppis . Efter ett varv så hade jag två proppfulla kassar och skulle säkert ha haft två till om jag hade gått ett varv till men jag hejdade mig .....man ska ju få plats med allt också!
Efter det var det dags att hjälpa en flyttande kompis att rensa hennes källare ....tänk vad mycket man sparar(borde rensa min egen snart)Ett fint litet skåp släpade jag hem , slitet och skruttigt ...men med mina "vitaögon" så såg jag precis hur fint det kommer att bli!
Ska fota en före och efter sen.

Sen blev det en stund i lokalen . Fantastisk uppfinning det där med element spray!
Nu börjar det verkligen bli klart , golv är lagt , så gott som allt är målat så nu har vi burit in lite möbler och börjat och små piffat ! Jätteskoj !!!

En del kort hinner jag med emellan varven .....


Det här har jag skickat till min vän som har blivit mormor!
GRATTIS MADELEINE!!!!
Nu får ni alla ha det så bra ....snart så dyker jag upp igen!



söndag 3 maj 2009

Jag lever ....

Ja inte blir det tid för bloggande i mitt liv just nu! Måla ,måla och spackla gör jag på all fri tid ! Men nu så börjar vi se ett slut på det hela . I morgon kommer matt läggaren och sen är det bara lite fönster och små pill kvar ! Sen ska det inredas och piffas och fixas ....sen blir det stor invigning ! Bara för att jag är så glad att det snart är klart så bjuder jag på en totalt ostylad Stina i dag .....(tagen av min goda vän Bia som var där i dag med gott fika bröd,,,tack!) Ser ni att det är VITT på väggarna!??
Orkidéer från Fjärilshuset som jag besökte förra veckan....
Mitt i all renovering så har jag fått en nackspärr som heter duga . I natt så var det nära att jag fick uppsöka sjukvården....i dag känns det lite, lite bättre , har fått massage av starka tonårshänder och hoppas på en massage omgång till i kväll .
Ha en bra vecka !