lördag 22 augusti 2009

Trött så trött.......

Nu har jag jobbat i två veckor och är APTRÖTT!!! Klockorna (ja ,jag har flera stycken...)ringer och ringer på morgnarna och jag hör ingenting....nu kan ju detta bero på att jag ännu inte fattat att man måste gå och lägga sig i någorlunda god tid på kvällarna för att orka upp!!
Cyklingen går väldigt bra , jag har bara tagit bussen en morgon! Jag känner mig så hurtig ....hoppas bara att det ger resultat på vågen !Det kanske inte räcker med att motionera , jag kanske måste sluta med godis och fikabröd också??? hemska tanke .....
Nu börjar det bli aningens höstligt ute .....blåst och regn och en massa röda rönnbär !
På hösten blir jag alltid lite pysslig så nu skapas det kort nästan varje kväll.



Mitt huvud är också fullt av en massa renoverings tankar ! Mycket som jag vill måla , både möbler och väggar ! Men än så länge är det bara tankar ..........

Den här veckan ska jag förbereda för den lilla sonens och hans pappas resa !!! På fredag kopplar dom på släpet på på cadillacen för att köra ner till värmen (Serbien) .....tanken är att poolen ska bli klar så att vi kan njuta av den nästa sommar !!!
Jag hade ju gärna åkt med ;men det är inte så populärt att ta ledigt precis i termins starten .
Nu ska jag slänga mig i soffan och käka praliner !
Trevlig Helg!

söndag 16 augusti 2009

Dop

I helgen har vi varit i Enköping för att gå på dop. Det var min äldsta (ja , asså hon är inte gammal men är den av alla mina vänner som jag har känt längst)väns dotter som skulle döpa sitt lilla barn,.Ett jättefint dop med en stört skön präst , inte en sån där som mal på ...blablablablabla bla .....det var tom så Filip orkade lyssna på honom! Som vanligt så rann tårarna oavbrutet ner på mina kinder ....... Dop present
Självklart så blev det en Bukowski !

Klart att min vän (mormorn) måste få en liten gåva också!
Efter dopet så åkte vi hem till min väns fantastiska hus för mat och tårta i trädgården ! Det var en väldigt trevlig dag och vi ville aldrig åka hem (......självklart stannade vi kvar till middag också)
Jag fotade en del i hennes fina hus ...det ska ni få se en annan dag!
Nu måste jag sova för i morgon är det ju jobbardag igen!
Ha det bra!
p.s den stora sonen har kommit hem igen så nu är allt som vanligt igen .......



tisdag 11 augusti 2009

Jobba ...........

Jag klarade det !! Jag har nu stigit upp okristligt tidigt två morgonar.....visserligen försovit mig lite ....men hunnit i alla fall !!Visst är jag duktig? Min bilburna arbetskompis har flyttat så nu cyklar jag till jobbet !! jag känner mig så duktig (ni hör att jag behöver lite beröm va?)
Vi har inte precis jobbat ihjäl oss dom här två första dagarna och jag antar att resten av veckan inte heller blir så himla tung. Jag läste i tidningen att man ska mjukstarta efter semestern .
Kan inte låta bli att tänka på att det är ett år innan det blir semester igen ....det är inte så att jag inte trivs med mitt jobb ,men jag gillar verkligen att vara ledig och har absolut inga problem att fy vinna lite på lotto..)lla dagarna med en massa saker ....men , men jobba måste man ju (såvida man inte råkarKolla vilka vackra foton jag hittade i en byrålåda hos mina föräldrar! Nu ska jag bara hitta passande ramar sen ska dom upp på vägen!

Det är mina föräldrars bröllopsfoton från 1948!!!

Lite kort pyssel fixar jag med en stund varje kväll och nu ska vi sätta igång med kurser/pysselträffar i lokalen! Ser fram mot en pysslig höst!
Nu ska jag springa till affären innan dom stänger och köpa ett par liter mjölk för i morgon kommer min stora son hem ...2,5 vecka har han varit borta och jag antar att han har längtat efter svensk mjölk!!!
Ha en trevlig vecka!


söndag 2 augusti 2009

Sista semester veckan.......

ÅNGEST!!!! Bara en liten ynka vecka kvar på semestern! Nu får vi verkligen hoppas att det blir några fina soldagar den här veckan annars blir det nog ett par besök på solariumet .....

I går var vi ute i skogen och lufsade i regnet ...mysigt . Mysigare blev det när det började lysa gult lite här och var ! Som jag har längtat efter svamp . Vanligtvis brukar jag bara plocka svamp på höstarna när ormarna sover men i går gick det bra eftersom det regnade ......jag har nämligen fått för mig att ormar inte gillar regn!?
2,5 liter rensade kantareller blev det . Kanske inte en jätte skörd men jag är glad ändå ! Hade det inte börjat spöregna så hade det blivit betydligt mer.........Vi hittade inte bar kantareller ....vildhallon ....så goda och luktar himmelskt !
I dag var det en sån där "hjälpa mamma & pappa dag" .......något som jag är väldigt bra på är att hjälpa till med är att rensa deras skåp på jakt efter fynd!!!!
Den här kistan har jag förstås inte hittat i ett skåp!! Den stog i mitt gamla rum och bad mig så snällt att få följa med hem ....å jag är ju snäll så självklart fick den flytta hem till mig !
Skulle ju gärna vilja måla den vit ...men det kan man ju inte , eller hur?
Den blev perfekt till alla tusen filtar och täcken jag har!


I torsdags hade jag och Filip en heldag på TOM TITS ...jätte skoj för både honom och mig ! massor med grejjer att pilla på ....dansmattor fanns det också , så nu vill jag ha en sån ! Jätte skoj och så får man ju motion samtidigt !

Ha en trevlig vecka.....