tisdag 30 september 2008

Å NEJ!!!!

Det är inte sant!!! Jag håller på att bli FÖRKYLD!!! Hjälp mig nu alla så att jag inte blir sjuk ....ge mig tips och råd om huskurer. Om jag blir sjuk så innebär det en katastrof i mitt liv , för i helgen ska jag åka till Bergslagen och gå i storskogarna och plocka svamp!!!!!!!!!!!!! Hoppas på att plocka sånna här berg (bild ifrån 2006!)

Jag har en god vän som verkar vara livrädd för att hennes födelsedag ska glömmas bort (hur hon nu kan tro det .....har ju blivit påmind x antal ggr!)
Jag hade tänkt mig att jag skulle baka en massa fina cupcakes till dig men jag antar att du inte skulle uppskatta det med tanke på ditt nya sunda liv så jag hoppar över det ..........................................................................................
Du får nöja dig med det här .....ha ha trodde du att du skulle få se en tydligare bild? du får vänta 2 dagar till...................


Nu ska jag pilla lite med ett par beställningskort . Sen ska jag ta en kopp hett te och skrämma förkylningen med........
Jag behöver lite hjälp-.....har ni sett Lindex reklamen på tv? Jag kan inte få den låten ur huvudet!!! Är det någon som vet vad den heter?
Ha en fortsatt trevlig vecka!

Här är en länk till Tina och Elena ! Varsågod tjejer!

måndag 29 september 2008

Vardag igen!

En trevlig dag hade vi i går , jag och mina pyssliga vänner som kommer till min lilla lokal och scrappar! Här beundrar Elena sina tjusiga kort! Om ni vill se dom så kila in till hennes blogg! Hon är duktig hon ...inte bara på kort! I går var det så lugnt och stillsamt så t.o.m jag lyckades knåpa i hop ett par kort!
Kolla vilka fina små hjärtan jag fick av min bästaste vän i går! Fyllda med hennes egen odlade lavendel, TACK SNÄLLA BIA!


Det här blir ett litet kort inlägg från mig för jag har egentligen INTE tid med att sitta vid datorn i kväll......nu ska jag göra något jättespännande och kul ................BETALA RÄKNINGAR (hur kul är det?)
Ha en trevlig vecka!

lördag 27 september 2008

Helg......vad skönt!

Har haft en lite slitig vecka så det är så skönt att det är helg!

Hade önskat att lördagen skulle ha startat med en lång sovmorgon , men kl 10 i morse så var det bara att infinna sig på fotbollsplanen för att spela sista matcherna för säsongen, Kanske borde skriva att det nu inte är jag som spelar , det är den lilla sonen! Efter fotbollen så cyklade vi förbi centrum för att handla lördagsgodis och andra livsnödvändigheter, Det var "skördedag" med lite olika jippon där bla så kunde man titta på den här fina äppelstolen!
Eftermiddagen har gått i jaga damtussarnas spår.......men när det var klart så belönade jag mig med lite gott mellanmål!
Fast med tanke på min figur så borde det väl ha sett ut så här på tallriken! Här är min fina bakelse som jag vann hos Nilla "pennys house"

I dag har det blåst så att marken är full av vackra höstlöv ! Tyckte det var dags för pelagonerna att gå i ide så jag handlade lite höstligt att sätta på balkongen.



Vackra färger!




I morgon är det dax för lite pyssel i min lokal. Så nu i kväll så fixar jag lite med papper och stämplar och försöker göra lite inspirations kort !
Ha en trevlig helg!

tisdag 23 september 2008

Varför började jag att blogga??

Anledningen till att jag började var för att jag "råkade" hitta en massa fina inredningsbloggar . Tänkte då att om jag också börjar blogga så kanske jag sätter lite fart på mina inredningsideer här hemma ...ni vet allt det där som man vill måla vitt ....nu blev det ju inte riktigt så ! Dom flesta bilderna som jag har visat från mitt hem är ju stökiga och röriga hörn, Men snart ska det bli ändring på det för snart ska jag fixa och trixa lite här hemma (hoppas jag i alla fall!) Men här är en liten titt så länge .....tror inte att jag har visat den här fina (dyra) trälådan som jag köpte i Torekov i somras. Innehållet i lådan byts med jämna mellanrum.Men just nu har jag inte tid med vare sig städning eller lägenhets piff ........
Många kort skapas här på kvällarna ....!

Ett beställningskort som äntligen blev klart i går! Tänk vilken tid det tar så fort det är en beställning....man vill ju att köparen ska bli så nöjd som möjligt!
Ha en fortsatt trevlig vecka och hoppas att solen skiner på alla .....här i Stockholm har vi nästan sommarvärme!!!


söndag 21 september 2008

Helgen som har gått.....

Den här helgen har jag faktiskt hunnit med en hel del!
I lördags tog vi med mamma på en tur till Eskilstuna för att se till familjegraven lite ,.En lagom lång åktur ,,,,fast vi måste ju stanna en gång på vägen. Självklart val av rastställe SVERIGES STÖRSTA GODIS AFFÄR i Hummelsta .!!! Ett himmelrike för oss godisgrisar.
Kyrkogården var vacker och vi planterade lite blommor och promenerade lite . Blev ganska förvånad då vi hittade ett Serbiskortodox kyrka! Nu råkar vi ju vara väldans oreligösa men det var lite skoj ändå.Kändes lite märkligt att hitta den på en svensk kyrkogård,

Sen tog vi en liten tur till skogen för att leta efter svamp ......tyvärr så förstördes tjusningen för mig för jag såg en orm (visserligen väldigt död) på vägen!!! Ni som känner mig vet att jag är skiträdd för ormar! Så jag gick liksom lite ovanför marken i skogen ,,,,,,ingen svamp hittade vi men myggen hittade oss!
Men om 2 veckor så ska jag ut i storskogen och då ska jag hitta massor hade jag tänkt ,,,,,och om 2 veckor så sover ju alla ormar (eller hur?)
Söndagen har tillbringats i lokalen med en massa städning och rensning .
Nästa söndag så är det dags för pyssel .....då gör vi Halloween kort och kanske att det är dax att starta med lite julkort! Så ni som kan och vill ,KOM!

I kväll har jag äntligen blivit klar med ett gäng "julpresentkort" som har beställts ! Ett par till beställningar ligger och väntar .....och nya stämplar har kommit i brevlådan så nu har jag fullt upp..........

HA EN TREVLIG VECKA!!!

torsdag 18 september 2008

Nu är det höst på riktigt!!!

Nu är det ingen tvekan om saken .....HÖSTEN är här !



Jag gillar hösten , älskar alla fina färger och att man får börja klä på sig lite (dvs skyla sin kroppshydda ....) Mörkret, så att det blir mysigt med alla ljusen ......man måste ju få användning av alla sina tusen ljuslyktor och ljusstakar!
Men jag gillar INTE att frysa...och det är precis vad jag gör .....mina element är iskalla , golvet är kallt . Så nu i kväll ska jag dyka ner i raggsocks lådan och hoppas på att jag hittar några mysiga varma sockor , sen ska jag mura en öppen spis som jag kan elda i ! nu skojjade jag allt lite grann, men mysigt hade det varit att få sitta framför en brasa och läsa en spännande bok.
När jag har hittat ett par varma raggisar så ska jag sätta mig vid pysselbordet och beta av lite beställningar.....
HA DET BRA !

söndag 14 september 2008

Jag och mina stavar.........

Ännu en helg har rusat förbi.....lördagen var lugn med lite städning ,mathandling (tråkigt ....roligare att handla annat en mat!)Dagen avslutades med ett par glas vin och tända ljus........Men idag!!! Då var det dags för mina små gå stavar att komma utomhus! Nu har dom ju stått i hallen länge .......fasiken vad fånig jag kände mig och mitt sällskap gjorde ju inte saken bättre...det var något otroligt vad jag måste ha sett rolig ut så som B skrattade!!! Efter ett tag så fick jag alla fall kläm på det hela och stavade på så svetten rann ....först ner till Grimstafältet där det skulle spelas två matcher......,I pausen så stavade jag i väg ensam ända ner till Maltesholmsbadet, ja ja så långt är det ju inte men för mig var det det !!
BILDBEVIS!

Två spännande matcher fick vi se idag och ÄNTLIGEN så fick dom små killarna VINNA en match!!!


Avslutar med ett litet kort som jag har knåpat med här i kväll. Snart är det HALLOWEEN!!!!

Ha en trevlig vecka!

fredag 12 september 2008

Tur som en tok och äckliga gäss!!!

Nu märks det att det är höst....svinkallt och mörkt på kvällarna! trött som bara den och det märks ju här på bloggen! Jag har blivit en "inlägg en gång i veckan bloggare". Men det känns inte som att jag har något speciellt att blogga om .

I torsdags så åkte jag till Lötsjön med 6åringarna för att mata fåglarna. Vi måste ha varit dom första matarna den dagen för gässen var som galna! Dom vankade inte fram till oss , dom galopperade!!!Väste och fräste och skrämde livet ur alla små barn, Vi kastade brödet på dom sen sprang vi till lekplatsen .....dom ville vi inte umgås med ...fy vad äckliga dom är ! Gissa om det var svårt att hålla sig lugn även fast jag var skiträdd (fröken måste ju vara modig!) Nu fick jag ju bara med fem stycken på bilden men dom var säkert minst 123 st (ok ,jag överdrev lite....)

Ja tur som en tok har jag.....en av dessa vackra bakelser har jag vunnit !!!!

Ha en trevlig helg!!!

måndag 8 september 2008

Hur blev det nu med "snigel helgen"????

Ja hur gick det ? Kunde jag sakta fram som en liten snigel i helgen??? Nja inte så mycket....Lördagen började med att klockan ringde okristligt tidigt ....Klockan 9,30 så stog vi (Filip ) spelklara !!! Två matcher spelades i duggregnet ,,,,,spöregnet kom precis när vi kom hem TUR!!!
Lördag em satt jag inne och tog det lugnt med lite julkortspyssel och datorstirrande,,,,,,,,,,,,,Gick och la mig sent för på söndagen kunde jag ju SOVA!!

Trodde jag .......6,45 blev jag väckt av telefonen , Det var dax för pappas hjärta att bråka lite så det blev till att sitta på sjukhuset hela dagen lång,,,,,Han fick komma hem i dag så det är ingen fara ! (upprepar ;Fy f-n för att bli gammal)
I lördags när jag satt framför datorn så bestämde jag mig för att rensa lite bland alla miljoner foton......Hittade då det här kortet och blev lite deppig över att jag klippte av en bra bit i våras!!!!Jag har glömt bort att mitt hår var så långt!!!
Ha en bra ostressig vecka (jag ska försöka)
p.s Jag har målat över mitt ansikte för jag såg hel punchig ut ...kan hända att det berode på glaset som står framför mig,,,,,,

fredag 5 september 2008

Jaaaaa äntligen fredag!

veckan gick fort som f-n.... det måste ha varit för att jag stressade så mycket. den här snigeln träffade jag på i skogen i dag när jag var ute med barnen på jobbet! Han stressar inte han! Ska försöka vara lite snigel i helgen ........


UTMÄRKELSE! I form ut av ett guldkort har jag fått av
Villan vid vilan!
Tack så mycket snälla du!

Jaha så var det en ny också! Ja det blir ju helt klart,,,,,,,

ELENA

Varsågod tjejer!

Nu börjar jag få svår plocka svamp abstinens.....Hur är det ? Har ni hittat mycket svamp i år =? och var? (precis som att någon skulle vilja avslöja sina svamp ställen!) Ja ja snart så är det dax för den årliga svamp helgen med mina vänner ......längtar!


Ett litet kort har jag hunnit göra i kväll. det ska ges bort nästa vecka till en vän som behöver en KRAM!
Nu ska jag förvandla mig till snigeln och njuta av helgen ....(fast först så ska jag stressa i säng för i morgon är det fotbollsmatch tidigt!!! (10,00) Men sen sen ska jag bli en ostressad snigel!
TREVLIG HELG!!!



onsdag 3 september 2008

Ingen energi....

Nu börjar höst tröttheten smyga sig på........är aptrött nästan hela tiden! Men är det konstigt egentligen? Upp tidigt varje morgon ...stressa 2 morgontrötta barn upp ur sina varma sköna sängar, stressa i dom frukosten ,tandborstning, på klädning ,,,,,,skynda er ni kommer försent!!! Sen ska man stressa i väg till jobbet ...jobba ....stressa hem ...laga mat ...stressa med läxor ....stressa dom i säng .....stressa runt på tusen bloggar ......pyssla och förbereda julkorten .....
OJ!!! Hoppsan klockan blev visst 00,30 eller så ! Dax att sova ...läsa lite först.....släcker lampan vid 01,30....sova snabbt.....

Frågan är nu , är jag så trött för att jag går och lägger mig försent ? Eller för att jag går upp för tidigt? Eller för att jag stressar (faktiskt utan anledning) för mycket? .....Äh jag skyller på att det är för att det är höst!


jag tror nog att det är bäst att jag tar och stressar i säng nu!
GODNATT!